Op de site van plakhetzelf.nl kun je zelf muurteksten ontwerpen en op gewenste maat af laten snijden. Dit leuke idee heb ik mogen afkijken van een goede vriendin van mij. Bij haar thuis zag ik wat dit doet met de sfeer in je woning.  In welke kamer dan ook, kun je, je woning personaliseren en opfleuren. Ik heb gekozen voor een mooie tekst in mijn woonkamer, en dit is eens wat anders dan een schilderij. 

Het is echt een aanrader om eens op de site te kijken

De muurteksten worden erg netjes afgeleverd en het bevestigen gaat ook eenvoudig. De kwaliteit is super en dat maakt echt een verschil qua uitstraling. Het lijkt niet eens op een sticker. En dat is nu net de bedoeling hiervan. Ik heb de sticker besteld en ook heb ik kunnen profiteren van een flinke korting. Om eerlijk te zijn ben ik eigenlijk alleen maar positief te spreken over deze firma, en daarom raad ik jou aan om eens zelf te kijken op deze site om te zien wat ik bedoel. Ontwerp je eigen tekst voor je muur of raam. Of juist een leuk plaatje om een raam te blinderen of juist een muur gezelliger te maken. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en ook erg blij dat ik dit adres van mijn vriendin heb gekregen.