sfeervolle tuin

Meer sfeer in jouw tuin? Zo doe je dat!

Kijk je momenteel door het raam naar jouw achtertuin? En word je eigenlijk een beetje droevig van het aangezicht van jouw tuin? Dan is het tijd om hier wat aan te doen! Aangezien we mede dankzij de corona regels steeds meer aan huis gebonden zijn, is het fijn om een buitenruimte te hebben waar je echt even kunt ontspannen. Een sfeervolle tuin nodigt uit om in te ontspannen. Ontsnap even uit de dagelijkse hectiek en ga op vakantie in je eigen achtertuin! 

Het begint bij bestrating

Is jouw achtertuin momenteel gevuld met saaie grijze betontegels? Dat kan een stuk leuker! Op het gebied van bestrating is er in 2022 heel wat mogelijk. Bekijk het aanbod tuintegels maar eens op Bestratingsmarkt.com. Kies bijvoorbeeld voor tuintegels met houtlook. Hout is erg sfeervol namelijk. Ook leuk: vt wonen buitentegels

Gezelligheid met een vloerkleed! 

Een vloerkleed in jouw tuin? Dat klinkt misschien wat gek. Toch zorgt een vloerkleed in de tuin voor een hoop gezelligheid en sfeer. Er zijn anno 2022 heel wat vloerkleden beschikbaar. Deze vloerkleden zijn speciaal gemaakt voor gebruik in de tuin. Maak een gezellig zithoek in jouw tuin en leg er een vloerkleed neer. Je creëert zo een fijn hoekje waar je helemaal tot rust kan komen. 

Kleine tuin? Rekken! 

Heb je een kleine tuin en wil je toch voldoende groen in de tuin hebben? Door rekken op te hangen, kun je heel wat groen kwijt. Door rekken op te hangen, kun je de hoogte ingaan. Zo creëer je eenvoudig een groene oase.