aanbouw

Wat je ook op geknapt wilt hebben, timmerbedrijf katwijk en onderhoudsbedrijf katwijk verstaat zijn vak! Deze mensen hebben de juiste visie als het gaat om: efficiënt werken, betrouwbaarheid en vakmanschap. Dankzij dit bedrijf heb ik het voor elkaar gekregen om mijn renovatieproject van mijn huis snel, voordelig en netjes hebben te kunnen laten verlopen.

isolatie

Waar begon het?

Mijn vrouw en ik hebben nog niet zo heel lang geleden een huis gekocht. In dit huis moest zeker nog wel het een en ander gebeuren. Zo moesten twee trappen opgeknapt worden, er moesten nieuwe kozijnen geplaatst worden, en zelf wilden we heel graag een aanbouw van 2,5 meter achter het huis. Maar goed, dit konden we niet allemaal zelf! Dus we zijn gaan zoeken op het internet met de zoekterm  timmerbedrijf katwijk en onderhoudsbedrijf katwijk. Na enkele websites te hebben bezocht zijn we toch voor dit bedrijf gegaan. Het uiterlijk van de website trok ons heel erg aan en wat ik ook heel makkelijk vond, was het maken van een afspraak online! Dus we hebben dit na het werk in de avonduren kunnen regelen. Een hele fijne service.

renovatie

Hoe eindigde het?

Na de snelle communicatie over de prijsopgave, wat heel transparant en voordelig bleek te zijn, zijn we over gegaan op een akkoord. Binnen enkele dagen stonden deze vakmensen bij ons op de stoep en kon het echte werk beginnen. Binnen enkele weken zat het werk er op.. en wat een resultaat! Alles was superstrak afgewerkt en de trappen zagen er weer als nieuw uit! Super bedankt!

spouwmuurisolatie