Nu heb je net de zomer achter de rug. Je bent veel meer thuis geweest dan andere jaren. De kans is dus ook groot dat je veel meer buiten bent geweest, in je eigen tuin of op je eigen balkon. En dan is de kans weer heel groot dat je je tuinmeubels en je parasol intensief hebt gebruikt. Zo ben je er bijvoorbeeld achter gekomen dat je oude parasol wel erg verkleurd is en dat deze ook wat aan de kleine kant is. Het is nu dus het ideale moment om een zweefparasol te kopen. Dan ben je in ieder geval alvast klaar voor de volgende zomer.

Het lijkt gek om een parasol te kopen in de herfst

Maar als je er over nadenkt, is het heel logisch. Je struggels van de afgelopen zomer liggen nog vers in het geheugen, de rijen voor het afvalbrengstation zijn een stuk korter en je kunt je oude parasol dus gemakkelijk kwijt. Een zweefparasol aanschaffen voor komende zomer is dus juist nu een goed idee. Je weet nu precies waar je je aan ergerde en wat er beter moet. Als je daarmee wacht tot de lente, dan ben je de ellende alweer vergeten en ben je te laat om een mooie zweefparasol aan te schaffen.

Een zweefparasol is de mooiste oplossing

Want een zweefparasol staat niet in de weg. Is draaibaar en kan schaduw geven op verschillende plekken in de tuin zonder dat je deze hoeft te verplaatsen. Ze zijn in veel verschillende kleuren en maten te koop. Er is dus altijd een zweefparasol die past bij de rest van je tuinmeubelen. Want het oog wil immers ook wat! Kies er direct de goede parasolvoet bij, ook deze bestel je gewoon online. Het grootste voordeel van een zweefparasol is dat de poot nooit in de weg staat. Je hebt geen gat in de tafel meer nodig om de schaduw op de goede plek te krijgen.

Kijk ook eens kritisch naar de rest van je tuinmeubelen

Als je dan toch online op zoek bent naar een nieuwe parasol, dan kun je misschien ook eens overwegen om de rest van je tuinmeubelen te vervangen. Of misschien alleen de kussens eens van nieuwe bekleding te voorzien. Online, in dezelfde winkel, vind je alles wat je maar wilt voor in je tuin. Van schitterende loungesets, tot knusse zitjes, van terrasverwarming tot complete zwembaden. Je kunt je helemaal te buiten gaan aan alles wat er is. Je weet nu, na de afgelopen zomer, tenminste wat er nog ontbreekt in je tuin.