Je woont al een tijd in je geliefde huisje, en alles is perfect en sluit goed aan op wat jij zocht in je droomhuis. Toch kan je niet stoppen met je ergeren aan het schuine aanrecht waar je eieren vanaf rollen, of de drempel waar je altijd je tenen aan stoot. Misschien is je keuken gewoon niet zo mooi en sluit hij helemaal niet goed aan op wat jij in je droomhuis wilde, maar de rest van het huis dan net weer wel. Gelukkig kan je je keuken gewoon laten afbreken en opnieuw bouwen.

De kosten van het renoveren

Keukenrenovatie kosten zijn hedendaags relatief laag. Zeg maar dag tegen de niet goed sluitende kastjes, alles gaat weer opnieuw opgebouwd worden. Gelukkig met hoe goed er tegenwoordig over dit soort dingen nagedacht is, kan je alles online al berekenen en aangeven. Je kan alles personaliseren. Eerst begin je bij de panelen, wat voor kleur deze gaan zijn bijvoorbeeld, of wat voor hout. Je beslist of je een of beiden kanten gespoten wilt hebben. Wat voor materiaal er in terug moet komen, zoals metaal, kunststof, hout, folie of wat je ook maar kan bedenken. Misschien wil je een marmeren aanrechtblad, maar is echt marmer net buiten je budget. Zo kan je makkelijk alsnog die luxe look toepassen in je droomkeuken. Deze worden allemaal bespoten met MDF spuiten. Zo krijg je de beste look en kwaliteit op de voordeligst manier. Op deze manier worden je kastjes ook al gauw een stuk meer waterdicht. 

Voor welke luxe ga jij?

Al kan je de kleur niet bedenken, dan kun je online op zoek gaan naar de juiste kleur. Je kunt zelfs een pimpelpaarse keuken met groene stippen kiezen. Hoe gek je het ook kan bedenken, er is zo’n wijd assortiment aan kleur en materiaalkeuzes dat je er echt wel uit komt. Misschien brengt de grote keuze je wel weer op nieuwe ideeën waar je nooit eerder aan gedacht hebt. Zelfs de glans van je keukenkastjes en aanrechtbladen kan je aanpassen. Wil je graag een glanzende, luxe keuken die de zon haast weerkaatst op een mooie dag, of ben je toch iets meer fan van de urban look, waar alles wat meer mat en dof is. Alles wordt eraan gedaan om jou de droomkeuken te geven waar je je hele leven op gewacht hebt. Alles van de vloer, kastjes tot het plafond is aanpasbaar.